Junior Sous Chef (f/m/d) immediately or by arrangement DSR Hotel Holding GmbH
Anzeige vom: 06.11.2024

Junior Sous Chef (f/m/d) immediately or by arrangement

Standort:
  • Ladenburg
DSR Hotel Holding GmbH

Zusammenfassung

  • Arbeitszeit
    Vollzeit
  • Typ
    Festanstellung
  • Qualifikationslevel
    Fachkräfte - Gesellen, Facharbeiter, Kaufleute (Tätigkeiten)

Gewünschte Fähigkeiten & Kenntnisse

HR-Bereich
Support
Provision
Transport

Unsere Leistungen

Firmenticket
Mitarbeiterangebote

Stellenbeschreibung

Ihre Aufgaben


  • Completed training as a chef (m/f/d) as well as initial work experience and the willingness to take on responsibility

  • Interest in contributing creatively in the kitchen

  • Enthusiasm for a modern and innovative kitchen with a high level of quality awareness

  • Enjoy working in a team, but at the same time also work independently



Wir bieten Ihnen


  • Permanent employment contract

  • Payment according to collective agreement incl. Christmas and holiday pay

  • Willingness to pay above the collective agreement depending on qualifications

  • Discounted job ticket for public transport with employer subsidy

  • Travel discounts at all aja Resorts, A-ROSA Resorts, HENRI Hotels and the Hotel Louis C. Jacob, Hotel Neptun and other partners

  • Discounts on F&B and SPA services in all branches

  • Member of the Diversity Charter

  • voiio platform for personal well-being

  • Company pension scheme via R+V Versicherung

  • Company supplementary health insurance for dentures and glasses/contact lenses

  • Internal training and further education opportunities

  • Development opportunities within the group of companies in Germany, Austria and Italy

  • Referral programme with up to €1,000 gross bonus per referral

  • Bonago Card - shopping vouchers from over 200 premium partners

  • Corporate benefits - best discounts on high-quality offers from more than 1,500 providers

  • Provision and cleaning of employee clothing

    Your tasks as Junior Sous Chef (m/f/d)

  • Managing your own station

  • Preparation of à la carte dishes at the respective station according to specified recipes

  • Support with menu design and à la carte dishes

  • Overview of ordering and checking goods as well as costing

  • Interest in passing on skills and expertise

  • Deputising for the head chef and sous chef in their absence



Kontakt


Your career contact Do you have individual questions that you couldn't find answers to in the FAQs? Our contact persons will be happy to help you.

CARLS at the Elbphilharmonie Julia Bücker Recruiter Am Kaiserkai 69 20457 Hamburg +49 40 300 322 139 hr.carls @dsr-hotelholding.de

Profil

Fachliche Voraussetzung

  • Innovation, Kochen

Persönliche Fähigkeiten

  • Eigenmotivation, Passioniert, Teamarbeit

Berufserfahrung

  • Berufseinsteiger

Bewerbung

    Branche:

    Gastronomie

    Arbeitgeber:

    DSR Hotel Holding GmbH

    Adresse:

    DSR Hotel Holding GmbH
    20457 Hamburg

    Ähnliche Stellenanzeigen

    Entschuldigung! Leider ist ein technisches Problem aufgetreten. Bitte die Seite neu laden.
    Seite neu laden
    Zu deinen Filterkriterien gab es leider keine Ergebnisse. Tipp: Ändere deine Suchanfrage und erhalte mehr Ergebnisse.
    Deine Ergebnisse werden aktualisiert
    • DSR Hotel Holding GmbH
      Ladenburg
      06.11.2024
      Qualitätsbewusstsein
      Firmenticket
      Betriebliche Altersvorsorge
      Verantwortungsvolle Arbeitsweise
      Teamfähigkeit
      Selbstständige Arbeitsweise
      Mitarbeiterangebote
      Unbefristeter Arbeitsvertrag
      Kalkulation
      Jahressonderzahlungen
      HR-Bereich
      Kreativität
      Küche
      Weiterbildungsmaßnahmen
    • Höffner Möbelgesellschaft GmbH & Co. KG
      Schwetzingen
      31.10.2024
      Durchsetzungsvermögen
      Gesundheitsförderung
      Eigenmotivation
      Betriebliche Altersvorsorge
      Verantwortungsvolle Arbeitsweise
      Mitarbeiterrabatte
      Abwechslungsreiche Tätigkeiten
      Mitarbeiterangebote
    • Deut sche Bahn AG
      Mannheim
      02.11.2024
      Qualitätsbewusstsein
      MS Office
      Warenwirtschaftssystem
      Dienstleistungen
      Verantwortungsvolle Arbeitsweise
      Strukturierte Arbeitsweise
      Personalplannung
      Organisation
      Kommunikationsfähigkeit
      Berufsausbildung
      Kassensystem